reklama

Wielkanocne specjały w wykonaniu uczniów

Opublikowano:
Autor:

Wielkanocne specjały w wykonaniu uczniów - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kultura

W Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu odbył się tradycyjny konkurs gastronomiczny pod hasłem „Wielkanocne specjały”.

Wzięło w nim udział 16 uczniów z klas kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz gospodarstwa domowego. Jury oceniało potrawy wielkanocne pod względem zgodności z tematem, trudności i atrakcyjności wykonania oraz oceny organoleptycznej. (WJ)

Wyniki konkursu wielkanocnego: I miejsce przyznano Agnieszce Bartkowiak i Paulinie Grocholskiej za wielkanocny sernik i żurek na własnym zakwasie, II miejsce zajęły Agata Banaszczak i Wiesława Dytko za zupę chrzanową i sałatkę z jaj w szynce, a III zdobyły Aleksandra Jackowska i Angelika Przybył za mazurek czekoladowy i jajka nadziewane.

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE