- Program 500+ przełoży się na wzrost konsumpcji, w tym na spożycie mięsa czerwonego, które jest droższe niż drób - uważa Dariusz Formela, prezes Polskiego Koncernu Mięsnego Duda.
Więcej na ten temat przeczytasz na www.wiescirolnicze.pl
Opublikowano:
Autor: Ksenia Pięta
Przeczytaj również:
- Program 500+ przełoży się na wzrost konsumpcji, w tym na spożycie mięsa czerwonego, które jest droższe niż drób - uważa Dariusz Formela, prezes Polskiego Koncernu Mięsnego Duda.
Więcej na ten temat przeczytasz na www.wiescirolnicze.pl
Polecane artykuły:
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE