Z kolei Jadwigę i Grzegorza Dworeckich za krzewienie idei pracy organicznej wyróżniono Srebrnym Medalem „Labor Omnia Vincit”.
\r\n- Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Dworecki” może być dla wszystkich przykładem, w jak najwyższym poziomie łączyć rzemieślniczą solidarność i rzetelność z kulinarną tradycją regionu. Jest dowodem na to, że ciężko odpowiedzialna praca przerodzi się w sukces firmy, pod warunkiem, że będzie nią kierował ktoś z pełnym oddaniem i sercem - dodał prof. Włodzimierz Dolata, dyrektor Instytutu Technologii Mięsa Akademii Rolniczej w Poznaniu.
(HD)
„Hipolit” dla Edwarda Dworeckiego z Golejewa
Opublikowano:
Autor: Beata Frąckowiak
Przeczytaj również:
Wiadomości
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
e-mail
hasło
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE