reklama

Justyna i Mirosław Grzywaczewscy o produkcji swojskich wędlin

Opublikowano:
Autor:

Justyna i Mirosław Grzywaczewscy o produkcji swojskich wędlin - Zdjęcie główne
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Wiadomości

Tradycyjne, naturalne, świeże o niepowtarzalnym smaku i aromacie - te cechy wyróżniają wyroby produkowane w małej masarni w Ostojach.

- Sprzedajemy nie tylko wędliny, ale również świeże mięso: schab, karkówkę, żeberka czy golonkę. Przerabiamy także dziczyznę. Dużą popularnością cieszą się faszerowane prosiaki, dziki, udźce, indyki i karkówki - mówi Mirosław Grzywaczewski, który od 2008 roku wykształcił w swoim zakładzie czterech uczniów. Troje z nich pracuje w moim zakładzie, w tym najstarszy z jego synów, Witold.
 

Jak wygląda produkcja tradycyjnych wędlin i co jest specjalnością zakładu w Ostojach będzie można przeczytać we wtorkowym dodatku świątecznym Życia Rawicza

Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE